Voorwaarden

Het is niet toegestaan om in het huis te roken.

Huisdieren zijn niet toegestaan.


Betaling

Zodra de reserveringsaanvraag akkoord is, is de boeking is definitief. U voldoet uiterlijk de volgende dag (minimaal) 30% van de huursom.

De resterende verblijfskosten inclusief de toeristenbelasting en de borgsom voldoet u uiterlijk zes weken voor aankomst.

U betaalt de totale verblijfskosten in één keer als de tijdsperiode tussen de reserveringsaanvraag en de dag van aankomst korter is dan zes weken. 

Als de betaling door ons is ontvangen bevestigen we dit via de e-mail aan u.

Annuleren

Mocht u binnen 24 uur na de aanbetaling van de 30% van de huursom uw verblijf annuleren, dan wordt de volledige aanbetaling teruggestort.

Bij annulering tot 35 dagen voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de huursom.

Bij annulering vanaf 35 dagen tot 21 dagen voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 65% van de huursom.

Bij annulering vanaf 21 dagen tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de huursom.

Bij annulering op de eerste verblijfsdag of annulering tijdens uw verblijf bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom.

Borgsom

De borg van €150,- wordt uiterlijk 2 weken na uw verblijf teruggestort indien er na uw verblijf geen gebreken zijn geconstateerd.

Bij annulering voor aanvang van uw verblijf wordt de borg zo snel mogelijk teruggestort.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting bedraag €1,30 p.p.p.n. (2024).

Annuleert u voor aanvang van uw verblijf dan wordt de toeristenbelasting teruggestort. Als u annuleert tijdens uw verblijf wordt de toeristenbelasting voor de nachten die u niet in Het Witte Boshuis verblijft teruggestort.

Last minute aanbieding

Maakt u gebruik van een Last minute aanbieding dan betaalt u direct de totale verblijfskosten. De borg wordt uiterlijk 2 weken na uw verblijf teruggestort. Er is geen 24 uur bedenktijd.

Indien u de Last minute boeking annuleert bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom. De toeristenbelasting voor de nachten die u niet in Het Witte Boshuis verblijft wordt teruggestort. De borg wordt na uw annulering zo snel mogelijk teruggestort.


Een annulering moet via de e-mail worden gedaan.
Het moment van annulering is wanneer u de annulering naar ons hebt gemaild.

Denkt u zelf aan een annulerings-en reisverzekering.

Indien u een reserveringsaanvraag doet en daarmee een boeking gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Continu zijn we bezig de website te verbeteren en te verduidelijken, onduidelijkheden kunt u ons kenbaar maken via het contactformulier.